Image

PROFIEL


 

Welkom op de site van Brals Horeca-Exploitatie B.V., De Vreng Horeca B.V. en Brals Horeca Financiering B.V. 

 

Brals Horeca-Exploitatie B.V. en de Vreng Horeca B.V. zijn reeds 40 jaar actief op het gebied van in- en verhuur evenals aan- en verkoop van horecapanden in de regio Amsterdam.

Momenteel verhuren wij 150 horecabedrijven waarin o.a. gevestigd zijn: café’s, eetcafé’s, bars, restaurants, lunchrooms, coffeeshops, snackbar, hotels, koffiehuizen, biljart-poolcentra.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

IN- EN VERHUUR / BEHEER

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste huurder voor uw horecapand.

Wij dragen zorg voor het huurcontract en de verdere administratieve afwikkeling betreffende huurnota’s, huurverhogingen, verzekeringen, etcetera.

 

AAN- EN VERKOOP

Wij kunnen u begeleiden bij de aan- of verkoop van uw horecabedrijf, eventueel met of zonder onroerend goed.

 

Eveneens kunnen wij u adviseren omtrent de benodigde financieringen.

Hier kan de insteek naar Brals Horeca Financiering B.V. (B.H.F.) gemaakt worden.

B.H.F. verstrekt leningen ten behoeve van de aankoop van horecabedrijven. Graag informeren wij u hierover in een persoonlijk gesprek.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen wij u introduceren bij diverse van belangzijnde partners waaronder Heineken Brouwerij, speelautomatenfirma Loontjens, taxateurs, notarissen en verzekeraars met ervaring in horeca-ondernemingen.

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij handelen altijd in absolute discretie. 

 


RECENT AANBOD

ONZE PARTNERS


Loontjens automaten

Loontjens automaten

Loontjens Automaten exploiteert bij vele horeca-, camping- en recreatiebedrijven kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en biljarts op exploitatiebasis.   Een uitermate...

meer informatie »Duijn Horecamakelaars

Duijn Horecamakelaars

De basis van een horecabedrijfsmakelaar is het bemiddelen tussen de aan- en verkoper van een horecabedrijf eventueel met het registergoed. Horecabedrijven zijn er in alle soorten en maten,...

meer informatie »